Debat në Cyrih mbi sigurimet shoqërore Zvicër-Kosovë , «dialogplus» – bashkëorganizator
Sindikalistët shqiptarë të Unia-s, Partia Social-demokrate e Zvicrës dhe «dialogplus»-i organizojnë një tryezë diskutimi me fokus Marrëveshja e Sigurimeve Shoqërore Zvicër Kosovë.

 

Pjesëmarrës në debat janë Ruzhdi Ibrahimi (sindikalist dhe specialist i sigurimeve shoqërore), Barbara Gysi (SP), Doris Fiala (FDP), Arbër Bullakaj (SP), Rita Schiavi (Unia), Rosmarie Quadranti (BDP), Martin Naef (SP), Qendresa Sadriu (SP), Faton Topalli (LVV).

Takimi mbahet të shtunën, me 19 shtator 2015, me fillim në ora 18.00. Vendi: Blaue Saal, Volshaus Zürich (Stauffacherstrasse 60, 8004 Zürich).

-1