Borë

Foto: ShutterstockBie borë,
pikat e gjakut zbehen
në përparësen e kasapit.
Shkronjat zhduken nga tabelat
dhe pas lënë kujtimet e mia –
një fushë e bardhë, e zbrazët.

Përktheu: Enver Robelli