Tuesday, 21. May 2019

Ballë për ballë

«Ismail Qemalit i pengohej pjesëmarrja në Konferencën e Paqes…»

INTERVISTË ME STËRNIPIN E ISMAIL QEMALIT DHE STUDIUESIN DARLING VLORA Darling Vlora është stërnipi i Ismail bej Vlorës. Ai ka disa libra të botuar për...

«Shqiptarët janë në rrugë të mbarë!»

INTERVISTË ME GJERMANISTIN DHE ALBANOLOGUN ZVICERAN BASIL SCHADER Mësimi plotësues në gjuhën amtare ka një ndikim pozitiv mbi suksesin e nxënësve në shkollën zvicerane, konfirmon...

Pepshi: Mërgata është pjesa më vitale e kombit

«Na iku një jetë e tërë në kurbet, por ne do t’i jemi falënderues këtij shteti Zvicrës, që na mundësoi të hapërojmë njëjtë sikur...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.