Thursday, 21. February 2019

Ballë për ballë

«Zvicra vazhdon të jetë përkrah shtetit të Kosovës»

INTERVISTË ME PRESIDENTEN E KOSOVËS, ATIFETE JAHJAGA «Së shpejti do ta vizitoj Zvicrën dhe do të takoj, përveç udhëheqësve shtetërorë, edhe përfaqësues të afarizmit nga...

Gjithnjë drejt sfidave të reja…

INTERVISTË ME OPERATORIN E PAVARUR DHE UDHËHEQËS I REPARTIT TË KARDIOKIRURGJISË NË SPITALIN TRIEMLI, DR. OMER XHEMALI Intervistoi Dashnim HEBIBI Për mërgimin, amanetet e të parëve,...

«E dua vendin tim, por Zvicra është jeta ime»

INTERVISTË ME PËRCJELLËSEN E DYTË TË «MISS ZVICRA 2014», SARANDA MALIQI «Isha e lumtur që isha në Top 3. Të zgjidhesha unë si shqiptare ishte...

Muzeu Shqiptar i Emigracionit në Kosovë – një projekt i harruar?

INTERVISTË ME MIGJEN KAJTAZIN Emigracioni i shqiptarëve nuk ka përfunduar, ndërsa dokumentimi i tij nuk ka filluar përnjëmend. Migjen Kajtazi insiston për një Muze të...

«Për artin tonë të bukur na ka zili mbarë bota»

INTERVISTË ME MJESHTRIN E VALLES SHQIPTARE, REXHEP ÇELIKU Ansambli Shtetëror është i vetmi në botë që e ka fituar Gjerdanin e Artë në Francë, ndërsa...

«96 motoristët e shoqatës sonë janë si shqiponja të autostradës»

INTERVISTË ME KRYETARIN E SHOQATËS SË MOTORISTËVE «SHQIPONJAT» NË ZVICËR, RAIF HODA Intervistoi Dashnim HEBIBI Nëpër gjithë Zvicrën na kanë rënë në sy një numër i...

«E ardhmja ndërtohet duke e kujtuar të kaluarën»

INTERVISTË ME SEKRETARIN E FC KOSOVA NË CYRIH, BESIM REXHIQI Sekretari FC Kosova në Cyrih të Zvicrës, Besim Rexhiqi, flet për sukseset dhe dështimet, për...

Ueli Leuenberger, adresa shqiptare në Zvicër

Ueli Leuenberger – këshilltar nacional nga Gjeneva dhe kryetar disavjeçarë i Partisë së Gjelbërve të Zvicrës është njëri prej figurave më të përkushtuara ndaj...

«Diaspora shqiptare është pjesë e qenies sonë kombëtare»

INTERVISTË ME MINISTRIN E DIASPORËS SË KOSOVËS, IBRAHIM MAKOLLI Rinia shqiptare në Diasporë është kategoria më e rrezikuar nga asimilimi pasiv, andaj konsideroj se këtë...

«Ismail Qemalit i pengohej pjesëmarrja në Konferencën e Paqes…»

INTERVISTË ME STËRNIPIN E ISMAIL QEMALIT DHE STUDIUESIN DARLING VLORA Darling Vlora është stërnipi i Ismail bej Vlorës. Ai ka disa libra të botuar për...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.