Bajrami: Vdekja e Nushit, humbje për arsimin dhe shkencën
Për ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, ndarja nga jeta e akademikut Pajazit Nushi është dhembje për familjen dhe për të gjithë ata që patëm rastin ta njohim, përfshirë këtu edhe gjenerata të tëra studentësh.

 

«Por, kjo është edhe një humbje e madhe për arsimin dhe shkencën, sepse ishte një padagog i palodhshëm gati gjithë jetën, e po ashtu na la një pasuri të madhe me veprimtarinë e tij shkencore», ka thënë Bajrami, teksa i ka shprehur ngushëllime familjes Nushi, transmeton Koha.net.

Bajrami ka bindjen se kolegu i tij, akademik Pajazit Nushi, do të mbahet mend me personalitetin e tij, ndërsa vepra e tij do t’iu shërbejë brezave që vijnë, sidomos atyre të fushës së psikologjisë, ku ai dha kontributin më të madh.

Për ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, ndarja nga jeta e akademikut Pajazit Nushi është dhembje për familjen dhe për të gjithë ata që patëm rastin ta njohim, përfshirë këtu edhe gjenerata të tëra studentësh.

 

«Por, kjo është edhe një humbje e madhe për arsimin dhe shkencën, sepse ishte një padagog i palodhshëm gati gjithë jetën, e po ashtu na la një pasuri të madhe me veprimtarinë e tij shkencore», ka thënë Bajrami, teksa i ka shprehur ngushëllime familjes Nushi, transmeton Koha.net.

Bajrami ka bindjen se kolegu i tij, akademik Pajazit Nushi, do të mbahet mend me personalitetin e tij, ndërsa vepra e tij do t’iu shërbejë brezave që vijnë, sidomos atyre të fushës së psikologjisë, ku ai dha kontributin më të madh.