Automjeti i FSK-së praptohet në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj

Një vizitor dhe lexues i portalit Koha.net (K.TH) para pak çastesh na njoftoi se në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj, saktësisht në fshatin Smallushë, ka dalë nga rruga një automjet i FSK-së, tipit forstradë, transmeton koha.net.
Nuk përmenden shkaqet e praptimit të këtij automjeti e as nëse ka të lënduar.