Thursday, 18. April 2019

Enver Robelli

46 POSTIME 0 KOMENTET

Rrugët dhe rrugaçët e Prishtinës

Në lidhje me heqjen e emrave në rrugët Radovan Zogoviq dhe Kosta Novakoviq në kryeqytetin e Kosovës: opinioni ka të drejtë të kërkojë transparencë të plotë për këtë skandal. Në lidhje me heqjen e emrave në rrugët Radovan Zogoviq dhe Kosta Novakoviq në kryeqytetin e Kosovës: opinioni ka të drejtë të kërkojë transparencë të plotë në lidhje me këtë skandal.

Gjithçka

Dogjën gjithçka. Kishën. Shkollën. Bashkinë. Gjithçka. Edhe barin. Dhe me varrezën, tymin e butë të oxhakut të furrës. E paprekur, zbardh vetëm rëra dhe uji: uji që dridhet me zërin tim dhe pasqyron zbehtësinë e një britme pa...

«Mos u frikësoni»

Nga fletorja e gazetarit: shënime për vitin 2015.

Mbreti Salomo vendosi për Kosovën

Mbreti biblik Salomo ishte sundimtar i Izraelit. Njëherë ai mori një vendim që në histori njihet si «gjykim salomonik»: dy gra u shfaqën me...

Xhaka kundër Xhakës

Kur në fillim të tetorit Shqipëria u kualifikua në Kampionatin Europian të Futbollit, atmosfera mes Mitrovicës dhe Sarandës ishte e zjarrtë. Shqipëria u ngjit...

Duam ardhmëri!

Asnjë gjakderdhje nuk është e mirë. Mirëpo, edhe këtu duhet bërë një saktësim: ka gjakderdhje që bëhen me ndërgjegje të mirë dhe ka gjakderdhje...

Valon Behrami shkëlqen edhe jashtë fushës së futbollit

Në fillim të viteve 70-të ambasadori i Zvicrës në Beograd e njoftonte qendrën në Bernë se punëtorët nga Kosova, që po vijnë në Zvicër,...

Të pamëshirshëm kundër barbarisë

Para dhjetë muajsh terroristët islamikë sulmuan gazetën satirike franceze «Charlie Hebdo» dhe vranë 12 njerëz, redaktorë e karikaturistë. Cili ishte faji i tyre? Kishin...

Zvicra? «Një vend i çmendur»!

Në fund të këtij muaji shkrimtari zviceran Lukas Bärfuss do të vizitojë Shqipërinë për të marrë pjesë në një festival letërsie. I lindur në...

Në prag të Panarit të Librit në Frankfurt: 20 libra për të cilat po...

Gazeta e përjavshme gjermane «Die Zeit» ka bërë një listë për 10 romane dhe 10 libra jo-fiksion.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.