Friday, 22. February 2019

dp

5276 POSTIME 0 KOMENTET

Emigrantët e rinj ftohen në biseda konsultative

5'000 emigrantë të rinj në kantonin e Bernës thirren vitin e ardhshëm në biseda në komunën e tyre. Varësisht nga rasti do caktohen masa...

Iniciativë Popullore kundër çmimeve të larta

Mbrojtësit e konsumatorit të vendosur për rregullimin e padrejtësive në treg. Ata kanë edhe simpatinë e Komitetit të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme. Për...

Dënohet për konflikt në trafik këshilltari i SVP-së

Yves Nidegger, këshilltar nacional nga Gjeneva, dënohet pas një incidenti me një punëtor të trafikut. Deputeti i SVP-së të premten që shkoi u gjobit me...

Vaksinim kundër gripit në farmaci

Enti Federal për Shëndetësi lejon vaksinimin nga gripi pa rekomandim mjekësor. Ai mund të bëhet edhe në farmaci. Zviceranët nuk i kanë qef vaksinat, e...

Gati aksident në hapësirën ajrore të Zvicrës

Po hetohet një ngjarje e nëntorit, kur dy avionë luftarakë dhe një aeroplan privat iu afruan rrezikshëm njëri-tjetrit. Ngjarja ka ndodhur në fund të nëntorit...

Akuzohet Unia

Industria e maqinerisë, elektros dhe metalurgjisë e akuzojnë sindikatën e punëtorëve Unia për thyerje të mirëbesimit dhe prishje të partneritetit social. Bashkimi profesional i industrisë...

Ambasada e Kosovës në Zvicër përgënjështron lajmin e legalizimit të punësimeve

Në redaksinë e «dialogplus» ka arritur një sqarim i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Bernë lidhur me takimin e datës 2 dhjetor 2014 në...

«Edulina» – takim pune edhe në gjuhën shqipe

«Edulina» – Projekt në shumë gjuhë që u ofron prindërve të grupeve të ndryshme gjuhësore informacione rreth temës zhvillimi i hershëm i fëmijërisë Drita IBRAHIMI...

Dinjiteti stoik i shqiptarëve të moshuar në Zvicër

Një takim kreativ në ambientet e Institutit Zviceran për Studime Shqiptare. U prezantua dhe u diskutua studimi mbi moshën e tretë te shqiptarët në Zvicër.

Mbrëmje e paharruar me «dialogplus»

Për nder të Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, Qendra Mediale «dialogplus», me datë 21.11.2014, organizoi një mbrëmje kulturo artistike për miqtë dhe lexuesit e saj.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.