Wednesday, 19. September 2018

dp

4921 POSTIME 0 KOMENTET

Problemet e Shaqirit në Inter: ende në rolin e rezervistit

Xherdan Shaqiri ishte pritur me bujë në Milano, kur vendosi të largohej nga Bayern München dhe t’i bashkangjitet Interit të Milanos. Por euforia e dikurshme është shndërruar në refuzim, shkruan gazeta «Tages Anzeiger». Përse Shaqiri nuk po arrin ta dëshmojë talentin e tij?

Swiss vjen me 51 milionë fitim

Kompania e ka rritur fitimin në kuartalin e parë të këtij viti ndjeshëm, njoftojnë mediat zvicerane. Në kuartalin e fundit të vitit të kaluar Swiss...

Rreziqet që sheh Shërbimi Informativ Zviceran

Koha e zvenitjes së konflikteve ndërshtetërore në Europë ka mbaruar, konstaton Agjensisa Zvicerane e Lajmeve. Shërbimi Informativ raporton për gjendjen e sigurisë dhe kërcënimet...

400 gra për këshillat drejtuese

Bashkimi Profesional i Punëdhënësve do të prezentojë gra që përshtaten për një mandat këshilli drejtues. Me këtë ai dëshiron ta shmangë instalimin e kuotës...

Bursat për studentët duhet të unifikohen

Jo të gjithë ata që duan të studjojnë i kanë mundësitë financiare për këtë. Shpërndarja dhe shuma e bursave nëpër kantone momentalisht është shumë...

Rrogat në Zvicër – rriten edhe në 2015-tën

Vitin e kaluar, në Zvicër, është fituar në të gjitha branshat më shumë se vitet e mëparshme. Ndërmjet branshave ka megjithatë dallime të mëdha,...

Dhoma e Vogël e Parlamentit kundër kufizimit të edukatës seksuale

Inciciativa për «mbrojtje nga seksualizimi» i fëmijëve në Zvicër ka shkaktuar debate të mëdha. Komisioni i Arsimit në Dhomën e Vogël të Parlamentit është...

Marshet e 1 Mait

Marshet e 1 Majit të këtij viti do të kenë dy ndalime: Një në Helvetiaplatz dhe tjetri në Lagerstrasse, njofton Tages Anzeiger. Marshet e lidhur...

Dënim për afishen me motive antikosovare

Sekretari i përgjithshëm i SVP-së, Martin Baltisser, dhe zëvendësja e tij, Silvia Bär, dënohen për diskriminim racor, njoftojnë mediat zvicerane. Gjyqi Regjional i Bernës ka...

Çmimet e medikamenteve në Zvicër do të llogariten ndryshe

Në caktimin e çmimeve të barërave krahasimi me vendet tjera duhet të konsiderohet më shumë. Qeveria kërkon një zgjerim të grupit të vendeve që...
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.