Aksident trafiku në Fushë-Kosovë
Lexuesi ynë, Pleurat Bardhaj, para pak i dërgoi Koha.net-it dy fotografi nga një aksident në Fushë-Kosovë. Ai nuk saktëson nëse ka viktima e as për nivelin e dëmeve materiale.

 

Bëhet fjalë për një përplasje midis një veture dhe një motoçiklete.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes menjëherë, por ende nuk ka të dhëna zyrtare për rastin.

Lexuesi ynë, Pleurat Bardhaj, para pak i dërgoi Koha.net-it dy fotografi nga një aksident në Fushë-Kosovë. Ai nuk saktëson nëse ka viktima e as për nivelin e dëmeve materiale.

 

Bëhet fjalë për një përplasje midis një veture dhe një motoçiklete.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes menjëherë, por ende nuk ka të dhëna zyrtare për rastin.