Aida Dërguti merr kryesimin e Kuvendit

Deputetët e opozitës po vazhdojnë të qëndrojnë tek ulësja e kryetarit të Kuvendit të Kosovës.
Deputetja e Vetëvendosjes, Aida Dërguti ka zënë vendin e kryesuesit, Sabri Hamiti dhe nuk po lejon të ulet në vendin e tij.