Agjenda e Cyrihut për 12 gushtin
«Vendi këtu!» – Projekt i pushimeve verore

Në Fermën për fëmijë të qendrës Komunitare Wipkingen, për dy javë gjatë pushimeve të verës ka vend për idetë e fëmijëve të vegjël e të mëdhenj. Ndërtohen kasolle? Ndizen zjarre? Me argjilë, ton ose me dru, mund ti realizojnë planet e tyre. Së bashku do të kujdesen edhe për kafshët. Ora 12.-16.08. dhe 19.-22.08., 15:00-19:00. Pjesëmarrja falas, me mbledhje parash. Nuk ka nevojë për lajmërim.

Kinderbauernhof, GZ Wipkingen. Breitensteinstrasse 19a. Tram 13 deri «Wipkingerplatz».

http://www.gz-zh.ch

Vrapim i përbashkët

Persona sportdashës takohen në ditë dhe vende të ndryshme dhe vrapojnë së bashku nëpër qytet. Një mënyrë e mirë për të takuar njerëz të rinj dhe vende të panjohura në Cyrih. Pjesëmarrja falas. Sot: CityRunning Nord, çdo të martë, 19:00-20:00. Pikëtakimi: Marktplatz Oerlikon. Informata për vende të tjera takimi për vrapuesit: www.cityrunning.ch.

Marktplatz Oerlikon. S-Bahn drei «Bahnhof Oerlikon» oder Tram 10/11/14 deri «Sternen Oerlikon».

maps

«Vendi këtu!» – Projekt i pushimeve verore

Në Fermën për fëmijë të qendrës Komunitare Wipkingen, për dy javë gjatë pushimeve të verës ka vend për idetë e fëmijëve të vegjël e të mëdhenj. Ndërtohen kasolle? Ndizen zjarre? Me argjilë, ton ose me dru, mund ti realizojnë planet e tyre. Së bashku do të kujdesen edhe për kafshët. Ora 12.-16.08. dhe 19.-22.08., 15:00-19:00. Pjesëmarrja falas, me mbledhje parash. Nuk ka nevojë për lajmërim.

Kinderbauernhof, GZ Wipkingen. Breitensteinstrasse 19a. Tram 13 deri «Wipkingerplatz».

http://www.gz-zh.ch

Vrapim i përbashkët

Persona sportdashës takohen në ditë dhe vende të ndryshme dhe vrapojnë së bashku nëpër qytet. Një mënyrë e mirë për të takuar njerëz të rinj dhe vende të panjohura në Cyrih. Pjesëmarrja falas. Sot: CityRunning Nord, çdo të martë, 19:00-20:00. Pikëtakimi: Marktplatz Oerlikon. Informata për vende të tjera takimi për vrapuesit: www.cityrunning.ch.

Marktplatz Oerlikon. S-Bahn drei «Bahnhof Oerlikon» oder Tram 10/11/14 deri «Sternen Oerlikon».

maps