Monday, 20. May 2019

Abonimi

«dialogplus» është një revistë  mujore për kulturë dhe shoqëri.

Në rreth 60 faqe të saj vijnë fati dhe performanca e mërgatës shqiptare përmes kurreshtjes, vëmendjes, imagjinatës dhe thellësisë së mendimit të gazetarëve dhe autorëve që shkruajnë për të. Aty defilojnë pena të shquara të gazetarisë, publicistikës dhe shkencës nga diaspora dhe trevat shqiptare. Autorë shqiptarë dhe të tjerë.

Më shumë se një e treta e revistës është në gjuhën gjermane.

Revistën «dialogplus» mund ta abononi për 50 franga zvicerane – në Zvicër dhe 50 euro në vit – jashta saj.

formulari i porosisë

Ju lutemi plotësoni të gjitha fushat me *

Emri*

Mbiemri*

E-Mail*

Telefoni*

Rruga dhe numri*

Kodi postar dhe vendi*

captcha

Artikuj të zgjedhur

[td_block_social_counter custom_title=”” separator=”” facebook=”dialogplusofficial” facebook_app_id=”302289500168315″ facebook_security_key=”5f5201f585ed871e7a0c6c2c8a185669″ facebook_access_token=”302289500168315|dIUNNzjvGLoH4vzfFKkUAU9-sY4″ twitter=”dialogplus_ch”]
[/vc_row]

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.