***

Foto: ShutterstockKisha dikur një të bukur atdhe
Ku lisa kish
Të lartë gjer në re dhe vjollca kryepërdhe.
Një ëndërr ish.

Ai më puthte dhe më fliste gjermanisht.
Ti s’mund ta dish
Sa ëmbël tingëllojnë fjalët «Të dua!»
Një ëndërr ish.